Вторият мандат още не е връчен, но Продължаваме промяната (ПП) заслужават

...
Вторият мандат още не е връчен, но Продължаваме промяната (ПП) заслужават
Коментари Харесай

Ген. Атанасов: Тече огромно противоборство между старите задкулисни сили и новите реформаторски партии

Вторият мандат още не е връчен, само че " Продължаваме промяната " (ПП) заслужават поздравления, че към този момент излъчиха претендент за министър председател. Видяхме се и обсъдихме програмната декларация, която Политическа партия мислят да подложат на гласоподаване в пленарна зала. Те са я дали и на другите парламентарни сили. Ние, както постоянно, ще бъдем градивни. 

Това сподели в предаването " Още от деня " по Българска национална телевизия съпредседателят на " " ген. Атанас Атанасов  ген. Атанас Атанасов Атанас Петров Атанасов е роден на 17 май 1959 година в с. Батин, България. О. з. ген. Атанас Петров, който разяснява тематиката за втория мандат и държавно управление на малцинството. 

" Създаде се голямо напрежение към измененията в Изборния кодекс. Трябва да се успокои малко обстановката и тогава да се взима решение, тъй като в действителност измененията бяха чудовищни. Бяха отстранени напълно машините и се върна хартиената бюлетина, за която има толкоз доста компрометиращи образци обратно във времето. На всички е ясно, че страната има потребност от политическо успокоение и постоянно държавно управление, само че сега в Народно събрание тече едно противоборство сред старите подмолни сили и новите новаторски сили. В проектодекларацията на Политическа партия не видях да има текст за хартиената бюлетина ", разкри той.  

" Ако мандатоносителят си обезпечи поддръжка от ГЕРБ, дано да я одобри. Не желая да разясня авансово. Няма по какъв начин да разясня и персоналния състав на един възможен предстоящ кабинет. Акад. Денков е задоволително интелигентен и сръчен човек и съм сигурен, че ще търси поддръжка, с цел да се образува болшинство. Няма нищо общо в обстановката сред акад. Денков и проф. Габровски. Първият мандат беше някакъв опит да се показа гражданска и експертна канидатура. Аз съм уверен, че Борисов през цялото време работеше да не се рализира първия мандат. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР